Cabinet de europarlamentar la Alba Iulia

“Europarlamentarul Vlad Botoș își deschide sâmbătă, 14 decembrie, un birou europarlamentar la Alba Iulia.

Este primul (și poate singurul) membru al Parlamentului European care face acest lucru.

Aceasta cu toate că PNL are trei europarlamentari cu legături vechi în județ: Mircea Hava, fost primar longeviv la Alba Iulia, Dan Motreanu, fost membru marcant al organizației județene și Rareș Bogdan, originar din Ocna Mureș.

Evenimentul de inaugurare este programat la ora 13:30, atunci când va fi organizată și o dezbatere despre rolul instituțiilor europene, activitatea Alianței USR-PLUS în Parlamentul European și bilanțul măsurilor luate de eurodeputații acestor formațiuni în primele 6 luni de mandat.

”Evenimentul își propune, printre altele, să încurajeze schimbul de opinii dintre albaiulieni și reprezentanții lor din Parlamentul European” au scris pe facebook organizatorii evenimentului.

Cabinetul se află în Alba Iulia, Strada Vasile Goldiș, Nr. 13, Bloc 31 scara D, apartament 63, etajul 2 și va avea un angajat pe plan local. ”

sursa:https://alba24.ro/vlad-botos-deschide-primul-cabinet-de-europarlamentar-la-alba-iulia-inaintea-liberalilor-hava-motreanu-si-bogdan-744969.html?fbclid=IwAR0cwcgEYJtgmjBzekIYu0u2wktDbN3_lXoKDKNscPlWLgf3iheg60bNr3M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *